Varastointi- ja logistiikkapalvelut sekä talvikunnossapitotyöt toimintavarmasti

Kivivasara

Kivivasara Oy on kokonaisvaltainen varastointi- ja logistiikka-alan yritys Etelä-Suomessa. Palveluihimme kuuluvat varastointipalveluiden lisäksi talvikunnossapito ja muut pihan kunnossapitotyöt. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yritysasiakkaista.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa varastointi-, lastaus- ja pyöräkonepalvelut kokonaisvaltaisesti. Lisäksi suunnittelemme ja järjestämme kuljetuksia sekä toimimme isojen ja luotettavien kuljetusliikkeiden yhteistyökumppanina. Teemme myös talvikunnossapitotöitä, lue lisää täältä »

Kun etsit toimintavarmoja varastointi- ja logistiikkapalveluita yrityksellesi, tarjoamme tehokasta, kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »

Yritys

Kivivasara Logistiikkapalvelut Oy on perustettu elokuussa 2009. Työskentelemme Kellokoskelta käsin koko Etelä-Suomen alueella.

Urakoimme mm. seuraaville yrityksille: Rudus Oy (Orimattila, Tampere, Tuusulan Ristikivi), Lakan Betoni Oy (Läyliäinen), Kivikopla Oy (Espoo), Hermetel Oy (Orimattila) ja Pimara Oy (Pirkanmaan alueella auraukset ja talvikunnossapito).

Teemme myös muut talvikunnossapidon palvelut Tampereen seudulla. Keväällä toteutamme hiekanpoistoja ja teiden/pihojen pesuja. 

Yrityksessämme on 30 työntekijää, joiden lisäksi yhteistyöverkosto alan muita ammattilaisia. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat työturvallisuus-, ympäristö-, tieturva-, tulityö-, ensiapu-, konekortti-, trukki- ja pyöräkonekorttikoulutukset.

Kalustomme

Kivivasaralta löytyy seuraavaa kalustoa:

  • 15 kpl Linde H35D -vastapainotrukkeja
  • 3 kpl Linde H30D -vastapainotrukkeja
  • 11 kpl JCB 411
  • 1 kpl JCB 412 -pyöräkoneita
  • Volvo L70C -pyöräkone lisälaitteineen
  • Linde H80 vastapainotrukki
  • E20PL sähkötrukki

Partnerit

      

Ota yhteyttä

Kun etsit toimintavarmoja varastointi- ja logistiikkapalveluita yrityksellesi, tarjoamme tehokasta, kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »